• dfui
  • sdf

E te iloa se mea e uiga i le tinplate

E te iloa se mea e uiga i le tinplate

O le tagata fa'atauva'a fa'aeteete o le a latou iloa i le olaga fa'aonaponei, o lo'o fa'ateleina mea'ai fa'apipi'iina o lo'o faia i le tinplate.Fa'atusatusa i isi mea fa'apipi'i, o le a le lelei o le afifiina o tinplate?

Lelei faʻainisinia: faʻatusatusa i tioata, palasitika ma isi mea, tinplate e sili atu le malosi ma sili atu le malosi, e le faigofie ona malepe, avea ma pusa autu mo le afifiina o felauaiga tetele.

Pa puipui lelei: tinplate o loʻo i ai se paʻu lelei kesi, poloka malamalama ma le manogi taofi, faʻamaufaʻailoga e lelei tele foi, e mafai ona puipuia lelei le lelei o le oloa.

Faʻagasologa o le gaosiga o matua ma le maualuga o le gaosiga o le gaosiga: Tinplate o se mea faʻapipiʻi ua leva ona faʻapipiʻiina, faʻatasi ai ma se seti o faʻagasologa o gaosiga ma meafaigaluega, maualuga le gaosiga o le gaosiga, e mafai ona e vave gaosia le tele o oloa tinplate e faʻafetaui ai manaʻoga eseese.

Eseese foliga: Ona o le tulaga faaletino faapitoa o tinplate, e mafai ona faia i ni foliga eseese e tusa ai ma manaoga afifi, e pei o apa sikuea, apa lapotopoto, solofanua, trapezoids, ma isi, e mafai ona ausia manaoga afifiina ma faaleleia foliga o oloa. .

E mafai ona toe fa'aaogaina ma fetaui ma manaoga o le siosiomaga.

O le fa'aogaina o le tinplate na afua mai i le atina'e paionia o tinplate mo le afifiina e le kamupani u'amea tele a Farani, Steel Group.Tinplate ua faʻaaogaina lautele i le afifiina ma o loʻo ave le lalolagi i afa.Ae ui i lea, faʻatusatusa i tulaga faʻavaomalo, o Saina o loʻo i ai pea le tele o avanoa mo le faʻaleleia atili i lenei vaega.

E taua le taʻua o le afifiina o le tinplate e mafai foʻi ona faʻaleleia le taua o meaʻai o meaʻai.O le tele o apa apa e fai mai i faagaau u'amea e le'i valiina e fa'aoga e fa'aleleia atili ai le fa'asao o apa.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaoga apa apa e faʻapipiʻi ai apa fualaau aina ma suka vai, e faʻafefeteina le uʻamea i meaʻai ma o sina vaega itiiti o le uʻamea e leai se totogi i le suka vai i foliga o le uʻamea divalent, lea e faigofie ona mitiia e le tino ma avea ma puna taua o le uamea mo le tino.


Taimi meli: Mati-06-2023